Døjer du med uren hud eller Akne?

uren hud eller akne

Døjer du med uren hud eller akne? sådan kan vi hjælpe dig af med det!!

Vi ved fra studier og fra vores kunder, at uren hud og akne kan forringe livskvaliteten. Vi har næsten alle sammen prøvet det. Nogle i værre grad end andre. Vi har næsten alle sammen haft en bums eller to. Eller et område i ansigtet der er fyldt med urenheder. Vi kan næsten alle nikke genkendende til at det er træls affære. Især når man ikke helt ved hvad man skal gøre ved det. Man føler man har prøvet alt. Og når man endnu engang har købt et produkt som ikke levede op til ens forventninger. Bumserne og urenhederne er der stadig. Den eneste forskel er, at man nu har skuffen fuld af produkter, som ikke hjælper og nogle som måske kun gør det værre. 

Men hvad er uren hud eller akne og hvorfor får vi det?

“Uren hud”; det lyder som noget, der kommer af ikke at være ren nok. Men en ting er helt sikkert: det skyldes ikke, at man er uren. Det er en almindelig hudtilstand, som kan skyldes mange forskellige faktorer f.eks.:

      • Forkert hudplejerutine

      • Ikke grundig nok afrensning af huden

      • Forkert solcreme

      • Makeup, der tilstopper porerne 

      • Hormonelle årsager

      • Øget talgproduktion  

      • Mangel på exfoliering/peeling

    Urenheder og akne kan desuden komme til udtryk på flere måder og i flere grader. Derudover dækker akne over hele spektret fra hudorme og bumser til de mere ubehagelige former for akne, hvor der kommer dybe byld-lignende forandringer, som også kan være smertefulde. Dvs., at vi på huden f.eks. kan se:

        • Lukkede hvide hudorme 

        • Åbne sorte hudorme 

        • Knopper med gult pus

        • Røde knopper 

        • Cyster

        • Bylder 

      Hvordan kan vi hjælpe?

      Vi ved, at det kan være svært selv at afklare, hvad din hud har brug for, og vi ved at det er en jungle at finde rundt i alle produkterne på markedet. Vi ved også, at det ikke er alle produkter der lever op til dét de lover, og at produkterne ikke nødvendigvis indeholder dét produktet lover eller dét der bliver fremhævet på bøtten. Eller også indeholder bøtten bare ingrediensen i så lille mængde eller af en dårligere kvalitet, således at den enten ingen eller ringe effekt har. At finde de rette produkter kan være meget svært og man kan købe sig fattig i sit desperate forsøg på afhjælpe sit problem. 

      Dét har vi løsningen på. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at identificere, hvad din huds behov er og hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet. Når vi har identificeret din huds behov kan vi finde frem til den helt rigtige behandling for dig og få afklaret hvilke produkter der er de rigtige for din hud.

      Hos LuminaLux anbefaler vi en hudplejerutine med produkter fra serien IS Clinical og det gør vi flere forskellige årsager:

          • Produkterne er udelukkende fremstillet af de kraftigste og renest udvundne naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk grad.

          • Produkterne er klinisk testet og dokumenteret, dvs. at der er dokumenteret effekt af produkterne. Derfor kan du, når du køber et produkt, være sikker på at produktet virker som lovet.

          • Produkterne egner sig til alle hudtyper, køn, og aldre – også post operativt, dig der er gravid eller dig der har/har haft cancer 

          • Hudplejerutinen er simpel og består af 4 trin – rens, behandl, fugt og beskyt. På den måde er det nemt for alle at være med. 

        Ud over det, er produkterne også multifunktionelle dvs., at det enkelte produkt virker på mere end én problematik. Derfor er det ikke nødvendigt at købe mange forskellige produkter for at nå sit mål. What’s not to like? 

        Vi kan altså stå 100% inde for produkterne og deres virkning. For ikke nok med at vi gennem studier og den dokumenterede effekt kan se at produkterne virker. Så har vi samtidig både personlige erfaringer og erfaringer fra vores kunder. En af den vil vi dele med jer. Denne kunde har brugt rens, serum, creme og SPF anbefalet af os. Dette er virkningen/resultatet på blot 12 dage. JA vi ved det, det er helt vildt! Prøv så og tænk hvad der kan udrettes på længere sigt.

        Kan du nikke genkende ovenstående? Har du brug for et kvalificeret bud på hvad din hud har brug for? Så book en tid til en uforpligtende snak og få skræddersyet en hudplejerutine som din hud vil takke dig for! Gør det fordi du fortjener det! Vi mener nemlig at alle at fortjent en hud i sin bedste udgave!

        Derfor du ikke skal vente

        Det skal du ikke, fordi jo længere du venter, jo værre kan problemet blive. Akne kan nemlig medføre ar, pigmentforandringer og ujævn hudstuktur. Men ro på, hvis det allerede er tilfældet for dig, så ingen panik, det kan vi også hjælpe dig med. Vi tilbyder nemlig også SkinPen microneedling, som reducerer ar efter akne og forbedrer ujævn hudstruktur. Ud over det har den en masse andre fordele herunder reducering af fine linjer, rynker, pigmentforandringer, træt og solskadet hud. Hvis du vil vide mere om SkinPen microneedling så læs med her. Du kan også booke en tid , så får vi en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dit mål. 

        DEL GERNE DETTE INDLÆG