Effektiv botox behandling i Århus

Få reduceret synligheden af rynker i panden, fine linjer og kragetæer med Botox behandling hos vores specialuddannede sygeplejerske

Priser fra

750 kr.

Friskere udseende og reduktion af rynker med Botox

Rynker er en naturlig del af vores aldring, som kan få ansigtet til at udstråle bekymring, stress eller vrede.

Rynkerne kommer som følge af sammentrækninger af musklerne, som medfører rynker og fine linjer i huden.

Botox er en velegnet behandling mod rynker, fx rynker i panden, da musklerne ved en Botox behandling afslappes en smule, hvorved rynkerne i huden forsvinder.

Allerede 5-10 dage efter din behandling, vil du se synlige resultater af din behandling, som vil vare i 3-6 mdr.

Resultatet efter en  behandling vil få dig til at se naturligt yngre og friskere ud.

Botoxbehandling er en velkendt, populær behandling og en af de mest anvendte anti-age behandlinger på verdensplan, da den giver dig mulighed for at beholde dit ungdommelige udseende – helt uden kirurgi og restitutionstid.

Naturlige resultater efter dine ønsker og behov

I vores klinik i Århus udfører vi behandlinger med Botox, af kosmetiske årsager, til reduktion af rynker.

Vores mål er altid at opnå naturlige resultater, og det betyder, at vi altid sikrer, at vi ikke overbehandler, så du bevarer din mimik og ikke bliver uigenkendelig.

Behandlingen foretages først efter en gratis konsultation med vores læge, hvor han vurderer, hvorvidt du er egnet samt efter, at du og din sygeplejerske har lavet en forventningsafstemning, så du får lige præcis det resultat, du ønsker og har behov for.

Sådan foregår en Botox behandling

Book en konsultation til botox behandling i Århus

Hos LuminaLux i Aarhus lægger vi stor vægt på naturlige resultater, der passer til din ansigtsstruktur og dine ønsker. Vores tilgang er altid æstetisk og skræddersyet, så vi aldrig giver dig mere, end hvad der er nødvendigt for et harmonisk og balanceret udseende.

Ud over rynkereducerende og foryngende behandlinger anvendes botox også til at forme ansigtets konturer, som en del af kombinationsbehandlinger, og til behandling af svedgener.

For at finde ud af, hvilken botox-behandling der passer bedst til dig, kan du booke en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker hos LuminaLux.

Behandlingsområder og botox priser

Som eksisterende kunde hos os får du altid 10% i rabat.

Ofte stillede spørgsmål om Botox

Hvad er Botox lavet af?

Ved behandling af rynker med Botox, anvendes produktet Botulinum A toksin, som forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel. Dette resulterer i en midlertidig afslapning af musklen. Botulinum A toksin produceres oprindeligt af bestemte bakterier, men stoffet, der injiceres ved en Botox behandling er syntetisk fremstillet og har været anvendt til kosmetiske behandlinger i mange år.

Hvordan virker Botox?

Med Botulinum A toksin kan vi behandle rynker, der fremkommer ved muskelsammentrækninger i huden, hvorved rynkerne opstår. Ved behandling med Botulinum A toksin, afslappes de dynamiske muskler i for eksempel panden, mellem brynene eller omkring øjnene, hvilket betyder, at de forhindres i at trække sig samen og skabe folder i huden og herved udglattes den. Følesansen påvirkes ikke ved behandling med Botulinum A toksin og du vil derfor fortsat have følesansen i de behandlede områder.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

For de fleste vil det være nok med en enkelt behandling med Botox. Hvis du oplever, at virkningen af behandlingen ikke er nok eller der er uønsket asymmetri, kan du med fordel få en opfølgende behandling for at få den ønskede effekt.

I sjældne tilfælde, kan der være personer, der ikke er modtagelige for behandlingen. Dette kan skyldes, at de har antistoffer, der der neutraliserer Botulinum A toksins effekt.

Hvor længe holder Botox?

Resultatet holder oftest i 3-5 måneder og herefter kan behandlingen foretages igen. Den fulde effekt af din Botox behandling, vil du se 14 dage efter din behandling. 

Hvad kan behandles med Botox?

Botox kan anvendes til mange forskellige kosmetiske formål, herunder fx rynker i panden, omkring øjnene mv.. Følgende er eksempler på de mest populære årsager til, at vores kunder får Botox behandling:

  • reducere smilerynker og “kragetæer”
  • afslappe kæbemusklen for et smallere og mere hjerteformet ansigt
  • reducere tandkødssmil
  • reducere bekymringsrynken mellem brynene
  • løfte nedadvendte mundvige tilbage på plads
  • reducere rynker om læberne
  • øjenbrynsløft
Botox priser - hvad koster det?

Botox priser er meget forskellige og afhænger af det områder, du ønsker behandlet. Hos LuminaLux er det vigtigt, at kosmetiske behandlinger er tilgængelige for alle. Det betyder, at Botox priser  hos os er overkommelige for langt de fleste. Og som bonus, får du altid 10% i rabat som eksisterende kunde hos os (dvs. efter din første behandling) – dette gælder også på vores Botox priser.

Hvornår kan jeg ikke få behandlingen?

I nogle tilfælde, kan vi ikke behandle med Botox. Dette gælder ved følgende:

  • Graviditet eller amning
  • Aktivt herpesudbrud på behandlingsdagen i behandlingsområdet
  • Antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling)
  • Kendt allergi for hvepse- eller bistik af en grad, der kræver Epipen
  • Blødersygdom/hæmofili
  • Silikoneimplantater og eller trådløft i behandlingsområde
Hvilke bivirkninger er der ved behandling med Botox?

Umiddelbart efter din behandling kan du opleve blå mærker i injektionsstederne. De blå mærker forsvinder oftest i løbet af 4-6 dage. I sjældne tilfælde kan der opstå blodansamlinger (hæmatomer) i huden, som oftest forsvinder i løbet af 2-4 uger. Hvis der opstår blodansamlinger i huden, vil du opleve, at vævet er ømt, rødligt(blåligt samt en øget hævelse i perioden indtil de forsvinder samt ujævnheder i vævet.

Nogle kan opleve at få hovedpine de første par dag efter behandlingen, hvilket er normalt. Alvorlige allergiske reaktioner i form af anafylaktisk chok ses i meget sjældent og kræver hurtig behandling, som fås i klinikken.

Der er ikke indrapporteret kendte senfølger af Botox behandling. Brug af Botulinum A toksin i flere områder af ansigtet over længere tid kan føre til, at man mister mimikken i ansigtet og frarådes. Ved behandling med Botox i panden lige over øjenbrynene, kan der opstå hængende øjenlåg i sjældne tilfælde – dette forsvinder oftest i løbet af få uger, mens svære tilfælde af dette, kan behandles med lopidine øjendråber. 

Hvorfor må man ikke ligge ned efter Botox?

Du skal undgå at lægge dig ned de første fire timer efter din behandling. Dette skyldes, at Botox kan sprede sig til andre områder og Botulinum A toxinen får en effekt på andre muskler end det er hensigten. 

Parkering

Vores klinik er placeret Søndergade 70,1  (gågaden) 

Der ligger 2 p-huse i gå-afstand, Scandic p-hus & Salling p-hus.

Åbningstider

Luminalux adresse kort

Salling P-hus

Scandic P-hus

LuminaLux
Søndergade 70, 1
8000 Aarhus C

Find vej via Google maps