Skinbooster behandling i Århus

Fugt huden indefra og opnå et friskere udseende og en naturlig glød med en skinbooster behandling.

Priser fra

2.195 kr.

Skinbooster behandling– reducer fine linjer, rynker og få en glattere hud

Skinbooster er en innovativ behandling til dig der ønsker en smuk glød og vil komme fine linjer og rynker til livs. Ved at tilføre store mængder hyaluronsyre hjælper Skinbooster huden med at bevare sin fugt, hvilket giver en sundere og mere strålende glød. Denne dybdevirkende fugtbehandling forbedrer både hudens udseende, øger dens elasticitet og glathed så du får mindsket synlige rynker, fine linjer og ar.

Skinbooster behandlingen efterlader huden mere ungdommelig, med færre synlige tegn på aldring og en markant forbedret struktur.

Skinbooster er ideel for dig, der ønsker:

  • Reduktion af fine linjer og rynker
  • Forbedret hudtekstur og elasticitet
  • En naturlig glød og fornyet udstråling
  • Fugtmætning af huden for et mere frisk udseende

Med Skinbooster behandlingen kan du opnå et friskere udseende og en naturlig glød, samtidig med at huden fugtes indefra. Uanset om du ønsker at mindske ujævnheder i huden, vil forebygge aldringstegn eller bare vil forkæle din hud, er Skinbooster en god løsning. Behandlingen giver huden mere fleksibilitet, hvilket gør, at huden kommer til at virke yngre og mere frisk.

 

Hvor kan skinbooster behandlinger anvendes?

Skinbooster er en alsidig behandling, der kan anvendes til flere områder på kroppen, hvor huden har brug for ekstra fugt og forbedret elasticitet. Behandlingen er mest populær i ansigtet, men kan også bruges på hals, decolleté og hænder – steder, hvor huden ofte viser de første tegn på aldring.

De mest anvendte områder for Skinbooster-behandling inkluderer:

  • Ansigt: Til at forbedre hudens glød, fugtniveau og reducere synligheden af fine linjer og rynker.
  • Hals og decolleté: For at mindske rynker og fugttab i disse følsomme områder, der ofte udsættes for sol og ældning.
  • Hænder: Til at genskabe fylde og fugt, hvilket kan reducere synligheden af aldringstegn som tynd hud og synlige blodårer.

Uanset hvor på kroppen Skinbooster anvendes, tilfører behandlingen fugt indefra, hvilket hjælper med at give huden et friskt og ungdommeligt udseende.

En guide til din Skinbooster behandling

Behandlingsområder og Skinbooster priser

En hudforyngende behandling med hyaluronsyre, der igangsætter hudens egen evne til at regenererer samt øger hudens kollegenniveau. 

Ofte stillede spørgsmål om Skinbooster behandling

Hvad er Skinbooster?

Skinbooster er en hudforyngende og hudforbedrende behandling. Skinbooster er en form for ikke-permanent filler, som består af saltvand samt en høj koncentration af den type hyaluronsyre, som allerede findes i vores bindevæv. Flydeevnen er høj, hvilket betyder, at denne form for ikke-permanent filler ikke skaber et løft eller ændringer i ansigtstræk/-form. Du vil derimod opleve en øget hudkvalitet og fornyet glød, da huden fugtes indefra.

Forskellen på Skinbooster behandling og almindelige fillers (link til side om filler) er, at Skinbooster fokuserer på at tilføre huden fugt, glød og øge hudkvaliteten, mens almindelige fillers fokuserer på at øge volumen. Skinbooster har desuden effekt på hudens glathed, reducere synlige fine linjer, rynker og ar, udover at tilføre huden intens fugt. Ved Skinboosterbehandling vil du også opleve en væsentligt stigning i hudens elasticitet og hydrering.

Hvilken type Skinbooster anvendes hos LuminaLux?

Hos LuminaLux anvender vi følgende Boletero Rivive. Ved hjælp af intensiv fugt og let fylde giver Boletero Revive din hud en fornyet glød og forebygger alderstegn. Ved behandling med Skinbooster, kan du komme fine linjer og rynker i forkøbet med en hudforbedrende og rynkeforebyggende Skinbooster behandling. 

Hvis du ønsker at forbedre din hudoverflade og fremhæve dine ansigtstræk på en naturlig og diskret måde, kan Boletero Skinbooster være den rette løsning for dig. Behandlingen er for dig som ønsker en hudforbedrende behandling, men ikke har brug for massiv fylde i dybe rynker. 

Boletero Revive består primært af hyaluronsyre og glycerol og fugter huden indefra samtidig med, at huden tilføre let fylde. Dette fremhæver naturligt dine ansigtstræk og din huds naturlige udstråling. Behandlingen sætter gang i hudens egen evne til at genopbygge sin elasticitet, fasthed og glød. 

Under din gratis forundersøgelse vil din kosmetiske sygeplejerske vurderer, sammen med dig, hvilken behandling, der passer bedst til din hud samt dine ønsker og behov. Sammen lægger I en plan for dit behandlingforløb, så du opnår bedst mulige resultater.

Hvor mange behandlinger skal jeg have og hvor længer holder resultatet?

Antallet af behandlinger er meget individuelt og hviler på en vurdering, sygeplejersken laver i samarbejde med dig. For at opnå det optimale resultat, anbefales det, at du får 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Herefter kan du med fordel holde resultatet ved lige med 1-2 behandlinger om året.

Skinbooster er kendt for at have en langvarig effekt. Dette skyldes, at behandlingen har evnen til at trænge dybt ind i hudlagene, hvilket giver en væsentlig forbedring af hudens kvalitet, naturlige glød og fugtniveau. Resultatet varer i flere måneder og betyder, at du ikke har brug for hyppige behandlinger, men kan nøjes med vedligeholdende behandlinger 1-2 gange om året.

Den langvarige effekt gør Skinboosterbehandlingen til den bedste behandling for dig, der ønsker at opnå strålende, sund hud, som ikke kræver for meget af dig.

Hvilke behandlinger kan jeg få for at understøtte resultatet?

Du kan kombinere din Skinbooster behandling med Botox behandling (link til Botox) som er en rigtig god måde at supplere med, da denne behandling også har en udglattende og forebyggende effekt.

Du kan med fordel også supplere med SkinPen microneedling. Behandlingen er effektiv til at behandle rynker, fine linjer, ar efter akne og andre ujævnheder i huden, mens behandlingen også tillader huden at fornye sig selv.

Book tid med en af vores specialuddannede sygeplejersker og få en gratis konsultation om dine muligheder for at forebygge og behandling aldringstegn i huden.

Har behandlingen bivirkninger?

Lige efter din behandling kan du opleve reaktioner ved det behandlede område i form af let rødme, lidt ømhed, hævelse eller kløe – dette er helt normalt og forsvinder typisk i løbet af 1-2 dage. Du kan også opleve blå mærker, som typisk forsvinder efter 4-5 dage. Hvis ikke reaktionen forsvinder eller du oplever andre reaktioner, bør du kontakte vores sygeplejersker.

Ved behandling med Skinbooster er der en lille risiko for infektion. Risikoen for infektion er størst de første dage efter din behandling.

Hvis du får en infektion i det behandlede område med enten bakterie eller virus, vil du opleve en forværring i helingen. Vær derfor opmærksom på, om du mærker ekstra ømhed eller feber eller oplever, at rødmen bliver værre. Hvis du er uheldig og får en infektion i området, kan denne let behandles med antibiotika.

Ligesom filler, består Skinbooster hovedsageligt af fugt og lidt lidocain. Det sker sjældent, men allergi for lidocain kan opstå, hvilket kan komme til udtryk i form af knuder af filler i vævet. Det vil normalt forsvinde i løbet af kort tid eller masseres væk.

Hvornår kan jeg ikke få behandlingen?

I nogle tilfælde, kan vi ikke behandle med Skinbooster. Dette gælder ved følgende:

  • Graviditet eller amning
  • Aktivt herpesudbrud på behandlingsdagen i behandlingsområdet
  • Antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling)
  • Kendt allergi for hvepse- eller bistik af en grad, der kræver Epipen
  • Blødersygdom/hæmofili
  • Silikoneimplantater og eller trådløft i behandlingsområdet

Parkering

Vores klinik er placeret Søndergade 70,1  (gågaden) 

Der ligger 2 p-huse i gå-afstand, Scandic p-hus & Salling p-hus.

Åbningstider

Luminalux adresse kort

Salling P-hus

Scandic P-hus

LuminaLux
Søndergade 70, 1
8000 Aarhus C

Find vej via Google maps