Rynkebehandling og hudopstramning

Se vores rynke og anti age behandlinger her

Sådan virker rynkebehandlinger

Med alderen mister huden naturligt kollagen og elasticitet, hvilket resulterer i synlige aldringstegn som fine linjer og rynker.

Rynkebehandlinger stimulerer hudens regenerering, hvilket hjælper med at reducere disse tegn og bevare et sundt, ungdommeligt udseende.

Fordele ved rynkebehandlinger

Rynkbehandlinger er en effektiv måde at reducere synlige aldringstegn på.

De hjælper med at forbedre hudens fasthed og elasticitet, hvilket resulterer i en glattere, mere ensartet hud og et friskere udseende.

Hudopstrammende behandlinger

Vi tilbyder flere hudopstrammende behandlinger, som du kan læse mere om her.

Ofte stillede spørgsmål om Rynkebehandlinger

Hvilke former for rynkebehandlinger findes der?

Der findes mange forskellige former for rynkebehandling, som kan hjælpe dig med at komme af med rynker og slap hud. Hos LuminaLux udfører vi rynkebehandlinger, som giver dig et friskere look samtidig med at du beholder dit naturlige udseende. Vi går meget op i ikke at overbehandle og formålet er ikke nødvendigvis at se 10 år yngre ud, men at få et friskere look. Vi tilbyder rynkebehandlinger såsom Botox, Skinbooster, Profhilo og SkinPen microneedling.

Behandlingerne har både til formål at fjerne allerede opståede rynker, men også at forebygge, at der opstår nye rynker.

Hvad er anti age behandlinger?

Anti age behandlinger er behandlinger, som forebygger eller forsinker den naturlige ældning af huden. Således, at der ikke opstår fine linjer, rynker og huden synes mindre træt.

Anti age behandlinger består af alt fra behandlinger som fx SkinPen microneedling, som sætter gang i hudens helingsproces og igangsætter produktionen af elastin og kollagen samt Profhilo, som tilfører huden intens fugt indefra til helt almindelig hudpleje i form af cremer, serum mv. Vi anbefaler en simpel hudpleje-rutine fra iS Clinical. 

Kan alle rynker behandles?

Næsten alle rynker kan reduceres kraftigt eller fjernes helt. Dette gælder uanset om rynkerne er opstået som følge af solskader, rygning, mimik eller den naturlige aldringsproces.

Hvorfor får man rynker?

Fine linjer og rynker i huden er en del af aldringsprocessen. Faktisk sker aldring i huden hovedsagelig, som følge af det huden udsættes for. Huden er nemlig ikke bare hud. Huden er et organ og har en funktion: at beskytte os mod omverdenen. Huden bliver derfor udsat for rigtig meget herunder forurening og solens farlige stråler. Derudover har kost og rygning en indflydelse på huden samt stress. Nogle tilstande medfører inflammation, alt sammen noget som accelererer aldringsprocessen. Huden bliver i denne proces mindre elastisk og den ser mere og mere slap ud. De fine linjer bliver mere og mere synlige og rynkerne dybere og dybere.

Hvordan undgår man at forværre rynker?

Der er flere faktorer, som spiller ind på, hvordan vores hud ældes. Du kan undgå at forværre rynkerne ved at bruge solcreme – hele året for at undgå solens UV-stråler, som kan skabe permanente skader og ændringer på huden. Vi anbefaler solcreme fra iS Clinical, som både tilbyder solcreme med SPF 30, 40 og 50.

Miljøet kan desuden have en indvirkning på, om huden ældes med rynker. Forureningen i luften, kan forårsage en hurtigere aldring af huden, da den dannes frie radikaler og oxidativt stress, når huden udsættes for forurening i luften.

Derudover kan du undgå at forværre rynker ved at være opmærksom på din livsstil. Alkohol, rygning, stress, mangel på søvn, næringsfattig kost og en usund livsstil er alle faktorer, der spiller en rolle, når huden ældes.

Er rynkebehandlinger permanente?

Det korte svar er: nej, rynkebehandling er ikke permanent.

De fleste rynkebehandlinger har en midlertidig effekt. Det er derfor vigtigt, at du vedligeholder dine resultater med opfølgende behandlinger. På den måde holder dit resultat længere.

Hvis man starter med rynkebehandlinger, kan man så stoppe igen?

Ja, du kan altid stoppe med at få rynkebehandlinger.

Bliver mine rynker værre hvis jeg ikke vedligeholder mine behandlinger?

Dine rynker bliver ikke nødvendigvis værre, hvis ikke du vedligeholder dine behandlinger. Du vil muligvis opleve, at der vil opstå rynker igen og resultatet af dine behandlinger kan på sigt gå tabt.

Parkering

Vores klinik er placeret Søndergade 70,1  (gågaden) 

Der ligger 2 p-huse i gå-afstand, Scandic p-hus & Salling p-hus.

Åbningstider

Luminalux adresse kort

Salling P-hus

Scandic P-hus

LuminaLux
Søndergade 70, 1
8000 Aarhus C

Find vej via Google maps