Filler priser

Se priserne på vores filler her og få mere at vide om Filler behandling her.

Tilføj din overskrift her

Filler priser i Aarhus

Ofte stillede spørgsmål om filler-priser

Hvordan varierer priserne på fillers?

Prisen på fillers varierer afhængigt af mærket og mængden, der anvendes. Hos Luminalux anvender vi Boletero, som vi anser for at være det mest avancerede mærke på markedet. Boletero tilbyder en højere kvalitet og længerevarende resultater, hvilket gør det dyrere end andre mærker.

Er konsultationen inkluderet i filler-prisen?

Hos Luminalux er Konsultationen gratis og du har i følge loven 48 timers betænknings tid. Konsultation vedrørende filler behandling forgår hos erfarne og specialuddannede sygeplejersker hos Luminalux.

Skal man betale pr. ml filler?

Ja, man betaler pr. ml filler. Ved behandling med filler betaler du sålede på 0,5 ml filler. 

Kan man få fast pris på fillers?

Ja, det kan du. Når du møder op til en konsultation for filler-behandling hos Luminalux, aftaler du de specifikke behandlingsområder med sygeplejersken, og sammen fastsætter I en endelig pris.

Findes der rabatter på fillers?

Hvis man i samråd med sygeplejersken hos Luminalux vurderer, at der er behov for mange ml og behandling af flere områder, gives der som regel rabat på den samlede behandling. Det er en fordel at holde øje med kampagner på vores hjemmeside, bookingside eller sociale medier.

Husk, at du skal gennemgå en obligatorisk og gratis konsultation hos en specialuddannet sygeplejerske, hvis du er ny kunde hos os. Efter konsultationen har du 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen kan udføres. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Kampagne

Tilbud på filler i Århus hos LuminaLux

Spar 25%

 lige nu.
På filler behandlingerne 
Gælder til og med 30.11.24
Hos LuminaLux mener vi pris og kvalitet går hånd i hånd

Hos os forener vi kvalitet og værdi for at gøre skønhedsbehandlinger tilgængelige for enhver. Vores kompetente team er forpligtet til at levere fremragende service, så du kan opnå skønhed og selvtillid uden at sprænge budgettet. Vi er fast besluttede på at tilbyde dig en optimal skønhedsoplevelse til en pris, der er fair og rimelig.

Finansiering af din behandling
Hos LuminaLux samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Det koster ikke noget at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en Sundhed+ Kredit – så kan du selv vælge din behandling.

Du bestemmer selv hvor meget du vil bruge, og tilpasser selv din månedlige ydelse med en løbetid på op til 72 måneder.